Coco Leonardo/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423600190170

Coco Leonardo/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig 
Zoek jij een tuinset met een stijlvolle uitstraling, die je het hele jaar door buiten kunt laten staan, en welke ook een heerlijk zitcomfort biedt? Dan is de Coco Leonardo tuinstoel in combinatie met de Lido dining tuintafel van 180 x 100 cm iets voor jou! De tuinstoel heeft een prachtige unieke vormgeving en mooie antraciete kleur. De tuintafel bestaat onder andere uit aluminium, ook in antraciet kleur. Dit zorgt er dan ook voor dat de tuintafel en de stoelen erg mooi bij elkaar aansluiten. De tuintafel heeft een keramiek laagje waardoor deze een luxe uitstraling heeft. Een prachtige invulling van jouw tuin of terras. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met deze 5-delige tuinset? Kom dan zeker een keer in een van onze winkels langs om de set in het echt te bekijken!
De Coco Leonardo/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel black
* 1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm  Eigenschappen Coco Leonardo lounge chair black 
De Coco Leonardo lounge tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De tuinstoel is gevlochten van kunststof wicker in een antraciet kleur. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde mono-core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door en door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd Uv-bestendig en kan hierdoor, net als de Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm, het hele jaar buiten blijven staan. Het aluminium frame is duurzaam, roestvrij en maakt de tuinstoel makkelijk te verplaatsen door het gewicht. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke water- en vuilwerende stof. De lounge chair is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. De tuintafel heeft net als de Coco Leonardo lounge chair een aluminium frame. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating, welke tijdens het productieproces door middel van hitte is aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas, dit is een hard en sterk materiaal. Waardoor de tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met de Garden Collections Multi Surface Reiniger 1 ltr. Dit product voorkomt het ontstaan van vlekken.

Prijs: 1139.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...