Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423605360370 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Cappuccino, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig 
Wil jij een modern design op jouw terras? Dan is de Coco Leonardo dining tuinstoel een aanrader. Samen met de polywood Lifestyle Forest dining tuintafel van 240 x 92 cm vormt dit een eigentijds en strak tuinmeubelset met een natuurlijke look. Je kunt ook jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij zitten met onze vele sfeervolle megastores ook bij jou in de omgeving!  
 
Het Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
6 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm.   
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de stoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is, net als dat van de eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de stoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling en past perfect bij de Forest diningtafel. 
 Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De royale eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De diningtafel kan, net als de tuinstoel in de kleur cappuccino, met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Geïnteresseerd in deze buitenset? Neem dan eens een kijkje in een van onze megastores waar onze gespecialiseerde verkoopadviseurs de koffie klaar hebben staan!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo