Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423627284265 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig 
Ben je op zoek naar een stijlvol tuinset? Dan is de Coco Leonardo dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Forest dining tuintafel en picknickbank precies wat je zoekt. De eetstoelen hebben een gevlochten kuip en de eettafel heeft een prachtig tafelblad van polywood. Een stijlvolle combinatie die zeker de aandacht zal trekken. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze megastores. Wij helpen jou graag met het maken van de juiste buitenset combinatie!
De Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 3 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black 
* 1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black 
De buitenstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De dining stoel is gevlochten van kunststof vlechtwerk. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde mono core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draad kwaliteit is gegarandeerd Uv-bestendig en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het pootstel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en waterwerende coating. De tuinstoel is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.   
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de buitentafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De dining tafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Bezoek gerust eens een van de megastores in jouw omgeving om deze buitenset in het echt te bekijken!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo