Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423604615617 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Cappuccino, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig 
De Coco Leonardo dining tuinstoel in de kleur cappuccino vormt samen met de Lifestyle Forest tuintafel en bijpassende picknickbank een comfortabel  tuinmeubelen set met een tijdloze uitstraling. Doordat de Coco Leonardo diningstoel is voorzien van een kussen ontstaat een optimaal zitcomfort. Een heerlijke tuinmeubelset om aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! Je kunt ook jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze sfeervolle megastores, de keuze is er reuze! 
 
Het Coco Leonardo/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
3 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm  1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm.   
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de stoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is, net als dat van de eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de stoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De royale eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De diningtafel kan, net als de tuinstoel in de kleur cappuccino, met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.
 Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
De picknickbank is een bank met een polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien zijn de planken voorzien van een houtstructuur zodat je de look and feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de picknickbank is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.  Liever eerst deze buitenset in het echt bekijken? Kom dan eens een kijkje nemen in de Tuinmeubelshop megastore bij jou in de buurt!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo