Coco Leonardo/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Leonardo/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423600571535 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig 
Geniet optimaal van het buitenleven in dit prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Coco Leonardo dining tuinstoel is één van de tuinstoelen uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is zeer onderscheidend en van hoge kwaliteit. Daarnaast is de tuinstoel voorzien van dikke kussens, zodat je hierin heerlijk zit en ultiem kunt ontspannen. De combinatie met de moderne Forest eettafel geeft het geheel een eigentijdse en unieke uitstraling. Een aanrader! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. 
De Coco Leonardo/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black 
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black 
De Coco Leonardo eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling. 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De Forest tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Heb je vragen gekregen over dit set? Stel ze gerust online of kom langs bij een van onze Tuinmeubelshop megastores.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo