Coco Leonardo/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423602368362 en heeft als kleur Zwart en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig 
Deze trendy Leonardo/Brookline dining tuinset, maakt je buitenleven nog aangenamer. Het speelse lijnenspel en de eigentijdse materialen zorgen voor een uniek plaatje op je terras, of onder de overkapping. Het is altijd mogelijk een andere opstelling of maat van dit tuinset samen te stellen. Bezoek voor advies een van de Tuinmeubelshop megastores. 
De Coco Leonardo/Brookline dining tuinset bestaat uit: 
 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel  1 x Lifestyle Brookline dining tuintafel 240 x 100 cm  Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling. De Coco Leonardo dining tuinstoel past perfect bij de Brookline dining tuintafel doordat het poostel dezelfde kleur heeft en ook de stijl prachtig op elkaar aansluit.  
Eigenschappen Lifestyle Brookline/Leonardo teak tuintafel 240 cm
De Lifestyle Brookline dining 6-persoons tuintafel bestaat uit een hoogwaardig teakhouten tafelblad en een aluminium pootstel. Het teakhout wat geselecteerd is voor deze tuintafel heeft een stoere en ruige uitstraling. Elke tuintafel met dit robuust geselecteerde teakhout heeft zijn eigen natuurlijke uitstraling. Deze teakhouten tuintafel zal na verloop van jaren een steeds natuurlijkere uitstraling krijgen door barstjes en haarscheurtjes. Het teakhout zal na verloop van tijd mooi vergrijzen door de weersomstandigheden. Wanneer je de tuintafel wilt laten vergrijzen heeft deze geen onderhoud nodig. Wil je de tafel extra beschermen voor bijvoorbeeld vlekken? Dan kan je deze tuintafel behandelen met de teak shield of teak protector. Deze onderhoudsproducten zorgen voor bescherming en voeding van het teakhout. Omdat teakhout een levend product is, raden wij het gebruik van een afdekhoes af. Het pootstel van de Lifestyle Brookline dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminum. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Bovendien is het aluminium voorzien van een poedercoating. Dit is een extra coating op het aluminium wat het materiaal een beschermlaag geeft. De Lifestyle Brookline dining tuintafel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. In combinatie met de Coco Leonardo tuinstoel heb je een schitterende match op je terras staan!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo