Coco Fungo dining tuintafel 180 cm Ø

Het product Coco Fungo dining tuintafel 180 cm Ø van het merk Coco heeft als EAN code: 7434222331308 en heeft als kleur Old teak greywash en Greywash Teak, het materiaal bestaat oa. uit Teak.

Coco Fungo dining tuintafel 180 cm
Één van de parels uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop is de Coco Fungo dining tuintafel 180 cm. De Coco Fungo dining tuintafel is volledig gemaakt van teakhout. Dit zorgt voor een moderne, maar natuurlijke look in iedere achtertuin. Heb je vragen over de Coco Fungo dining tuintafel of wil je deze in het echt bekijken? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag! 
Eigenschappen Coco Fungo dining tuintafel 180 cm
De Coco Fungo dining tuintafel 180 cm is een stoere teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maken dit tot een parel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel pootstel dat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Coco Fungo dining tuintafel 180 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Coco Fungo tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De Coco Fungo dining tuintafel is ook beschikbaar in de maat 140 cm.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo