Coco Dalice/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Dalice/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434227249233 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Coco Dalice/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig
Heerlijk genieten van de zon met een goed boek of even bijpraten met familie en vrienden? Het is mogelijk met de comfortabele Coco Dalice/Sophia 240 cm dining tuinset! De Coco Dalice dining tuinstoel is gemaakt van rope met een aluminium frame en daarmee perfect te combineren met de Sophia dining tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren. 
De Coco Dalice/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Dalice dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Coco Dalice dining tuinstoel
De Coco Dalice dining tuinstoel heeft een toonaangevend design en staat, net als de Lifestyle Sophia dining tuintafel 240 x 100 cm, garant voor uitstekende kwaliteit. Deze moderne tuinstoel heeft een aluminium frame dat is gepoedercoat in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Dit wordt verhit in een oven en de warmte zorgt ervoor dat de poederdeeltjes eerst vloeibaar, dan stroperig en uiteindelijk uitgehard worden tot een mooie en zeer duurzame coating. Aluminium is een populair materiaal om te gebruiken in de tuinmeubelbranche. Dit komt omdat het erg stevig is, licht van gewicht en niet kan roesten. Dit maakt het tot het perfecte materiaal om voor tuinmeubelen te gebruiken. Het aluminium frame van de Coco Dalice tuinstoel is omspannen met rope, een nieuw en trendy materiaal. Het zorgt voor een eigentijdse look én een goed zitcomfort. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Het is een zeer sterke en weerbestendige draad. De Dalice tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Sophia dining tuintafel is uitgevoerd met een gepoedercoat aluminium pootstel en een antracietkleurig gehard glazen blad. Het aluminium zorgt ervoor dat de tuintafel licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel en deze past perfect bij de Coco Dalice dining tuinstoel. Het tafelblad is van gehard veiligheidsglas. Deze materialen samen zorgen voor jarenlang tuinplezier! De Lifestyle Sophia tuintafel is makkelijk schoon te maken met een mild sopje.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo