Coco Dalice/Matale 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Dalice/Matale 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434225223211 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Coco Dalice/Matale 180 cm dining tuinset 5-delig
De Dalice/Matale tuinset is een modern, strak en comfortabel eetset. Door de combinatie van verschillende materialen krijgt dit tuinset een strak, maar ook speelse uitstraling. Een ideaal set om te eten met familie en/of vrienden of een hele avond gezellig te borrelen of een spelletje te doen. Wil jij deze dining set graag in het echt bekijken? Kom dan langs bij een van onze twaalf megastores. Wij helpen je graag verder in een megastore of via onze online mogelijkheden. 
De Coco Dalice/Matale 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Dalice dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Matale dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Coco Dalice dining tuinstoel
De Coco Dalice stoel heeft een toonaangevend design en staat garant voor uitstekende kwaliteit. Deze moderne tuinstoel heeft een aluminium frame dat is gepoedercoat in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Dit wordt verhit in een oven en de warmte zorgt ervoor dat de poederdeeltjes eerst vloeibaar, dan stroperig en uiteindelijk uitgehard worden tot een mooie en zeer duurzame coating. Deze duurzame coating is ook gebruikt bij het maken van de Matale dining tafel. Aluminium is een populair materiaal om te gebruiken in de tuinmeubelbranche. Dit komt omdat het erg stevig is, licht van gewicht en niet kan roesten. Dit maakt het tot het perfecte materiaal om voor tuinmeubelen te gebruiken. Het aluminium frame van de Coco Dalice tuinstoel is omspannen met rope, een nieuw en trendy materiaal. Het zorgt voor een eigentijdse look én een goed zitcomfort. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Het is een zeer sterke en weerbestendige draad. De Dalice tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje, net zoals bij de Matale eettafel.
Eigenschappen Lifestyle Matale dining tuintafel 180 x 92 cm  
De Lifestyle Matale dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Matale dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look and feel van een houten tafelblad krijgt. Deze tuintafel in de maat 180 x 92 cm biedt met de Dalice tuinstoel plaats aan 4 personen. De tuintafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel en extra beschermd worden met de Multi Surface protector.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo