Coco Azzano/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig

Het product Coco Azzano/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434235975988 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Naturel, het materiaal bestaat oa. uit Wicker/Aluminium/Aluminium/wicker.

Coco Azzano/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig
Kom genieten in deze prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Coco Azzano dining tuinstoel heeft een uniek en fraai design en zit fantastisch. De combinatie met de stoere Lifestyle San Francisco tuintafel is magnifiek en verdient het om in jouw tuin te staan. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij adviseren je graag!  
De Coco Azzano/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:

* 8 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm
De Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een blikvanger in je tuin. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. Het aluminium pootstel is voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. Bij het poedercoaten wordt er een extra beschermlaag onder extreme hitte aangebracht op het aluminium. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm is een royale 8 tot 10 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo