Coco Azzano/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Azzano/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434238619629 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Naturel, het materiaal bestaat oa. uit Wicker/Aluminium/Aluminium/wicker.

Coco Azzano/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Azzano dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Forest tuintafel een comfortabele tuinset met een tijdloze uitstraling. Doordat de Azzano tuinstoel is voorzien van een kussen, ontstaat een optimaal zitcomfort. Een heerlijke tuinset om aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Coco Azzano/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo