Coco Avellino ligbed verstelbaar

Het product Coco Avellino ligbed verstelbaar van het merk Coco heeft als EAN code: 7434219520562 en heeft als kleur Wit en Wit, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Coco Avellino ligbed
Je herkent het wel? De gedachte om na een drukke dag eindelijk te kunnen ontspannen in de zon. Even een lekker drankje drinken of je helemaal kunnen verdiepen in een spannend boek. De Coco Avellino lounger is hiervoor bijzonder geschikt. Door het mooie strakke design en de gebruiksvriendelijke eigenschappen, zoals wieltjes en leuningen is de Coco Avellino een mooie aanvulling bij de Avellino lounge serie. En staat het garant voor een langdurig, comfortabel verblijf in jouw eigen tuin! 
Eigenschappen Coco Avellino ligbed
De Coco Avellino serie is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, sterk en volledig weersbestendig. De loungeserie is voorzien van een sterke poedercoating die het ligbed een extra bescherming geeft. De Avellino serie is voorzien van uitstekende kussens met een hoogwaardig schuim. De kussens zijn weersbestendig, dit betekent dat ze vocht- en vuilafstotend zijn. Het liggedeelte is voorzien van banden, die gemaakt zijn van rope. Rope is een synthetische draad, die tot in de kern is gekleurd. Rope is een bijzonder sterk soort touw, wat niet gaat verslappen. Het touw kan tegen zowel hoge als lage temperaturen en is vocht- en schimmel werend. De Coco Avellino serie is makkelijk schoon te maken met een doek en een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Voor meer informatie, vraag één van onze online medewerkers of kom gezellig langs in één van de Tuinmeubelshop megastores.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo