Coco Adali/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig | 7423602599544

Coco Adali/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Met de unieke Coco Adali dining tuinstoel dark grey in combinatie met de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm fleurt jouw terras helemaal op. De Coco Adali dining tuinstoel zijn zeer comfortabel en hebben een opvallend design. Dit combineert uitstekend met de strakke Lifestyle Villagio dining tuintafel. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Coco Adali/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Adali dining tuinstoel dark grey
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Coco Adali dining tuinstoel dark grey
De Coco Adali dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope geweven. Dit zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Rope is gemaakt van een sterke polyester verbinding en voelt warm en zacht aan. Dit zorgt ervoor dat de stoel voor in de tuin het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er geen onderhoud aan is. Het pootstel van de Coco Adali dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het licht van gewicht is, en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit pootstel is daarbij behandeld met een antraciet-kleurige poedercoating, wat zorgt voor een extra sterke beschermlaag. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin en het grote voordeel is dat de Coco Adali tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen, net als de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij, dit geldt ook voor het pootstel van de Coco Adali dining tuinstoel forest green. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 1049.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...