Coco Adali/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig | 7423624132149

Coco Adali/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig
Op een warme zomeravond nog heerlijk met z'n allen buiten dineren aan een fris en modern tuinset? Dan is de Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm perfect voor jou! De comfortabele Coco Adali dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel zorgt voor een stijlvolle look in jouw achtertuin. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
 
Het Coco Adali/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm.  
Eigenschappen Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow
De Coco Adali dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope geweven. Dit zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Rope is gemaakt van een sterke polyester verbinding en voelt warm en zacht aan. Dit zorgt ervoor dat de gele tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er geen onderhoud aan is. Het poostel van de Coco Adali dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het licht van gewicht is, en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit pootstel is daarbij behandeld met een antracietkleurige poedercoating, wat zorgt voor een extra sterke beschermlaag. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin en het grote voordeel is dat de Coco Adali tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen, net als de Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm.
 
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tafel voor in de tuin met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De 4-persoons tuintafel is, net als de Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow, eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je nog vragen over de Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm, de Coco Adali dining tuinstoel forest green of wil je het tuinset zien in één van onze megastores? Neem dan gerust contact met ons op!

Prijs: 999.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...