Coco Adali/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig | 7423604119115

Coco Adali/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
De Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm een trendy dining tuinset met een natuurlijke uitstraling. De voorgevormde rope dining tuinstoel biedt een uitstekend zitcomfort. De moderne Lifestyle Varano dining tuintafel geeft bovendien een sfeervolle invulling aan je terras en heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
 
Het Coco Adali/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm. Eigenschappen Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow
De Coco Adali dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope geweven. Dit zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Rope is gemaakt van een sterke polyester verbinding en voelt warm en zacht aan. De Adali dining tuinstoel is gemaakt in de kleur sunny yellow. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er geen onderhoud aan is. Het poostel van de Adali dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het licht van gewicht is en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit pootstel is, net als dat van de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm, daarbij behandeld met een antracietkleurige poedercoating, wat zorgt voor een extra sterke beschermlaag. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin en het grote voordeel is dat de Coco Adali tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen.
 
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De aluminium buitentafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De Lifestyle Varano dining tuintafel is, net als de Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow, eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 1049.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...