Coco Adali/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423620841885

Coco Adali/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Genieten van het buitenleven en gezellig samen eten? Dat kan in de moderne Coco Adali dining tuinstoel dark grey. De stoelen voor in de tuin hebben een exclusief design en zitten zeer comfortabel. De bijbehorende kussens geven je het juiste zitcomfort, zodat je uren kunt genieten van het buitenleven. De strakke uitstraling van de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm sluit mooi aan bij de eigentijdse look van de Estancia tuinstoelen. Een aanrader! Je kunt ook je eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Adali/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Adali dining tuinstoel dark grey
* 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Coco Adali dining tuinstoel dark grey
De Coco Adali dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope geweven. Dit zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Rope is gemaakt van een sterke polyester verbinding en voelt warm en zacht aan. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er geen onderhoud aan is. Het pootstel van de Coco Adali dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het licht van gewicht is, en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit pootstel is daarbij behandeld met een antraciet-kleurige poedercoating, wat zorgt voor een extra sterke beschermlaag, net als het pootstel van de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin en het grote voordeel is dat de Coco Adali tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium, net als het pootstel van de Coco Adali dining tuinstoel dark grey. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De aluminium tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 1399.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...