Coco Adali/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423616393367

Coco Adali/Pallazo 180cm dining tuinset 5-delig
De Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow is samen met de aluminium/HPL Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm een trendy dining tuinset met een moderne en zonnige uitstraling. De voorgevormde rope tuinstoel in de kleur sunny yellos biedt een uitstekend zitcomfort. De moderne aluminium tuintafel geeft bovendien een sfeervolle invulling aan je terras. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
 
Het Coco Adali/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.  
Eigenschappen Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow
De Coco Adali dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope geweven. Dit zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Rope is gemaakt van een sterke polyester verbinding en voelt warm en zacht aan. Dit zorgt ervoor dat de gele tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er geen onderhoud aan is. Het poostel van de Coco Adali dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het licht van gewicht is, en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit pootstel is daarbij behandeld met een antracietkleurige poedercoating, wat zorgt voor een extra sterke beschermlaag. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin en het grote voordeel is dat de Coco Adali tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tuintafel met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tafel voor buiten is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, net als de Coco Adali dining tuinstoel sunny yellow, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 1399.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...