Coco Adali/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Adali/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423600402433 en heeft als kleur Blauw en Anthracite (rope = navy blue), het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Coco Adali/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig 
Met deze zeer kleurrijke combinatie van tuinstoel en tuintafel heb je een unieke en levendige tuinset in je tuin staan. De frisse kleur van de Coco Adali tuinstoel in combinatie met de strakke Mondello tuintafel maken je tuin fris, levendig en uniek. Wist je dat de Mondello tuintafel ook in meedrdere maten leverbaar is en de Adali tuinstoel in meerdere kleuren? Laat je in onze megastore verrassen door de diverse combinatiemogelijkheden of vraag advies aan één van onze adviseurs. 
De Coco Adali/Mondello 210 cm dining tuinset 7- delig bestaat uit: 

* 6 x Coco Adali dining tuinstoel navy blue 
* 1 x Lifestyle Mondello tuintafel 210 x 90 cm   Eigenschappen Coco Adali dining tuinstoel navy blue 
De Coco Adali dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope gewikkeld. Dit zorgt voor een moderne look in jouw tuin. Rope is gemaakt van polyester touw. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er weinig onderhoud aan is. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin en het grote voordeel is dat de Coco Adali tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen. In combinatie met de Mondello tuintafel 6 persoons heb je een mooie combinatie waarbij de poten van de tuinstoelen in dezelfde kleur zijn gemaakt als van de Mondello tuintafel. 
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm 
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. De combinatie met de Coco Adali tuinstoel in de kleur navy blue is heel fris en eigentijds. Een tip is om je tuin met bepaalde blauwe accessoires aan te kleden. Je maakt daarmee een weergaloos plaatje.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo