4 Seasons Trentino loungeset met Atlas tafel | 7423600620622

4 Seasons Trentino loungeset
De Trentino loungeset van 4 Seasons Outdoor heeft een trendy en industriële look. Dit komt tot uiting in het hoekige, dunne frame van RVS. Daarnaast is het materiaal van het loungeset (RVS) een enorm kwaliteitsaspect. Mede hierdoor heeft het loungeset haar prachtige, subtiele uitstraling. De Trentino loungeset heeft daarnaast op de armleuning een ingezet teakhouten gedeelte. 
Voordelen 4 Seasons Trentino loungeset
4 Seasons Outdoor heeft een uniek eigenschap binnen de Trentino loungeset doorgevoerd. Dit is de verstelbare rugleuning van de Trentino lounge serie. De voorgevormde (ergonomische) ruggedeelte kan makkelijk worden versteld in 2 verschillende standen. 1 actieve stand waar de rugleuning rechtop staat en een relaxstand waar je meer achterover kunt zitten. De rugleuning van de bank is op dezelfde manier te verstellen. De rugkussens zorgen voor een ultiem comfortabele zithouding. 
Opties 4 Seasons Trentino loungeset
Om de loungeset compleet te maken kan je ook een losse lounge fauteuil bestellen of een voetenbank. Daarnaast kan je een eigen tafel kiezen binnen het 4 Seasons Outdoor assortiment. Er zijn diverse lounge tafels die ontworpen zijn voor de Trentino lounge serie.

Prijs: 2049.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...