4 Seasons Puccini 3-zits loungebank

Het product 4 Seasons Puccini 3-zits loungebank van het merk 4 Seasons Outdoor heeft als EAN code: 8720087012551 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Cappuccino, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

4 Seasons Puccini lounge 3-zitsbank
Ga glimlachend het voorjaar in op de fantastische 4 Seasons Puccini loungebank. Droom weg op de comfortabele, zachte kussens of klets gezellig bij met vrienden. Het maakt niet uit wat je doet, op de Puccini 3-zitsbank doe je het in de relaxmodus. De luxe tuinbank is gemaakt van weersbestendige materialen, zodat jij je niet druk hoeft te maken om een onverwacht regenbuitje. Het gevlochten ropemateriaal zorgt voor een tijdloze en hoogwaardige uitstraling. Zo maak jij jouw tuin of overkapping nóg mooier. Kom de Puccini loungebank snel bekijken in een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt.
Eigenschappen 4 Seasons Puccini lounge 3-zitsbank
De 4 Seasons Puccini serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De bank is uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een ‘Olefin’ hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo