4 Seasons Pablo lounge coffee tafel 80 cm

Het product 4 Seasons Pablo lounge coffee tafel 80 cm van het merk 4 Seasons Outdoor heeft als EAN code: 8720087012797 en heeft als kleur Naturel teak en Teak, het materiaal bestaat oa. uit Teak.

4 Seasons Outdoor Pablo lounge coffee tafel 80 cm
De stoere Pablo koffietafel van het gerenommeerde merk 4 Seasons is een genot in je tuin. De stoere en massieve look sluit prachtig aan bij diverse loungeseries. De robuuste tafel is stevig en heeft écht een eigen gezicht. De tafel is gemaakt van duurzaam teakhout. Na verloop van tijd zal de loungetafel natuurlijk gaan vergrijzen. Extra gaaf, want dit maakt jouw meubel uniek en eigenzinnig!
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Pablo lounge coffee tafel 80 cm
De 4 Seasons Outdoor Pablo loungetafel is vervaardigd van natuurlijk teakhout. Dit teakhout wordt gewonnen in Indonesië en is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit garandeert een verantwoorde kap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk gaan vergrijzen. Het vergrijzingsproces versterkt het natuurlijke karakter van de tafel. Als je het vergrijzen wilt tegengaan, kun je er voor kiezen om de loungetafel te bewerken met Garden Collections Teak Protector. Zorg er daarbij altijd voor dat je de tafel eerst reinigt en laat drogen. Het Pablo tafeltje is verkrijgbaar in twee maten en daarbij ook te combineren tot tafelset.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo