4 Seasons Outdoor Lisboa/Sand City rond 120 cm dining tuinset 5-delig | 7435147453496

4 Seasons Outdoor Lisboa/Sand City rond 120 cm dining tuinset 5-delig
De 4 Seasons Outdoor Lisboa tuinstoel is samen met de Sand City teak tafel een comfortabele en stijlvolle tuinset. De fijngevlochten Lisboa tuinstoelen met het teakhouten pootstel vormt een prachtig geheel bij de Sand City tuintafel. De teakhouten tuintafel zorgt bovendien voor een natuurlike en sfeervolle uitstraling. Een prachtige invulling van je terras! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De 4 Seasons Outdoor Lisboa/Sand City rond 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel polyloom ice met teak pootstel
1 x Garden Collections Sand City tuintafel 120 cm rond
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel polyloom ice met teak pootstel
De 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel is een fraai vormgegeven dining tuinstoel in de collectie van Tuinmeubelshop. De Lisboa dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig weersbestendig. Het pootstel is gemaakt van duurzaam teakhout. Het framewerk is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is licht in gewicht en is dus eenvoudig te verplaatsen. De dining tuinstoel is bespannen met Hularo wicker draden, welke volledig UV bestendig en kleurecht zijn. Op het Hularo wicker zit maar liefst 10 jaar garantie! Daarnaast wordt de Lisboa dining tuinstoel standaard geleverd met een zitkussen.
Eigenschappen Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond
De Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tafel heeft een origineel pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. U kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Sand City tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1809.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...