4 Seasons Outdoor Lisboa/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig | 7435147470431

4 Seasons Outdoor Lisboa/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
Genieten van een hapje en een drankje in een luxe setting? Dat kan met de Lisboa/Oregon tuinset. De Lisboa dining tuinstoelen hebben een heerlijke zit door het bijbehorende zitkussen. Daarnaast heeft de Lisboa een luxe uitstraling door de combinatie van teak en polyloom. De Oregon tuintafel zorgt voor een rustieke  uitstraling door de robuuste x-poot en het gebruik van teakhout. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren. 
De tuinset 4 Seasons Outdoor Lisboa/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel polyloom ice met teak pootstel
1 x Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel polyloom ice met teak pootstel 
De 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel is een fraai vormgegeven dining tuinstoel in de collectie van Tuinmeubelshop. De Lisboa dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig weersbestendig. Het pootstel is gemaakt van duurzaam teakhout. Het framewerk is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is licht in gewicht en is dus eenvoudig te verplaatsen. De dining tuinstoel is bespannen met Hularo wicker draden, welke volledig UV bestendig en kleurecht zijn. Op het Hularo wicker zit maar liefst 10 jaar garantie! Daarnaast wordt de Lisboa dining tuinstoel standaard geleverd met een zitkussen.
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm 
De Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel X-frame pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Oregon tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 2059.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...