4 Seasons Outdoor Lisboa/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig | 7435147456480

4 Seasons Outdoor Lisboa/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig
De 4 Seasons Outdoor Lisboa dining stoel is een moderne dining tuinstoel en blinkt uit in design en zitcomfort. Samen met de Concept tuintafel is dit een set met een stoere blik op uw terras. Deze tuinstoel is standaard uitgevoerd met een comfortabel zitkussen, wat het zitcomfort optimaal maakt. Je kunt ook uw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren u graag!
De 4 Seasons Outdoor Lisboa/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel
1 x Lifestyle Concept dining tuintafel 90 x 90 cm. 
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel polyloom antraciet  
De 4 Seasons Outdoor Lisboa dining tuinstoel is een fraai vormgegeven dining tuinstoel in het de collectie van Tuinmeubelshop. De Lisboa dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig weersbestendig. Het framewerk is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is licht in gewicht, hierdoor is de tuinstoel eenvoudig te verplaatsen. De dining tuinstoel is bespannen met Hularo wicker draden, welke volledig UV-bestendig en kleurecht zijn. Op het Hularo wicker zit maar liefst 10 jaar garantie! Daarnaast wordt de Lisboa dining tuinstoel standaard geleverd met een zitkussen. 
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een eigentijdse en strakke, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!

Prijs: 1599.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...