4 Seasons Outdoor Elba/Derby Ellipse 180 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar | 7435147433467

4 Seasons Outdoor Elba/Derby Ellipse 180 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
Top design gecombineerd met uitstekend zitcomfort: De Elba dining tuinstoel gecombineerd met de Derby tuintafel. De fraai gevormde tuinstoel past uitstekend bij de Derby tuintafel. Het teakhouten tafelblad zorgt bovendien voor een warme en natuurlijke uitstaling. Kortom, een prachtige aankleding van je terras! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De 4 Seasons Outdoor Elba/Derby Ellipse 180 cm dining tuinset 5-delig stapelbaarv bestaat uit:
4 x 4 Seasons Outdoor Elba dining tuinstoel
1 x 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel Ellipse 180 x 100 cm
Eigenschappen 4 Seasons Elba dining
De 4 Seasons Outdoor Elba dining is één van de innovatieve modellen uit de Taste 4 Seasons Outdoor collectie. Deze strakke design dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het framewerk is gemaakt van Roest Vast Staal, en voorzien van een anthraciet poedercoating. Dit zorgt er voor dat de tuinstoel volledig weersbestendig is. Daarnaast is de tuinstoel bespannen met rope. Rope is een volledig kunststof draad die flexibel is, en aanvoelt als stof. Dit geeft de tuinstoel een fantastisch zitcomfort. De Elba dining tuinstoel is standaard voorzien van een zitkussen. Dit kussen is uitritsbaar en koud uitwasbaar. De Elba dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje, en de kussens zijn uitwasbaar. Ons advies is om de tuinkussens droog op te bergen als je deze niet gebruikt. De tuinmeubelen kunnen het gehele jaar buitenstaan. In het najaar en de winterperiode adviseren wij de tuinmeubelen te beschermen met onze Outdoor Cover beschermhoezen.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel Ellipse 180 x 100 cm
De 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel 180 x 100 cm is fraai ontworpen tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het blad is gemaakt in de vorm van een ellipse, waardoor het rond loopt. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Sealer. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1709.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...