4 Seasons Calpi/Prado 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product 4 Seasons Calpi/Prado 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk 4 Seasons Outdoor heeft als EAN code: 7434251914985 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Teak/Rope.

4 Seasons Outdoor Calpi/Prado dining tuinset 7-delig
Blaas je tuin nieuw leven in met de fantastische en comfortabele Calpi dining tuinstoel en de ovale Prado dining tuintafel van het bekende merk 4 Seasons. Comfort en design gaan hier hand in hand. Zonder compromis krijg jij namelijk het beste van beiden. Heerlijke kussens om in tot rust te komen. Stoere, minimalistische pronkstukken om de blitz mee te maken. En dat allemaal onder een veilige paraplu van stevigheid, weersbestendigheid en duurzaamheid. Kortom, een tuinset om met recht trots op te zijn. Kom snel langs in een Tuinmeubelshop Megastore in jouw regio en ervaar het zelf!
De 4 Seasons Outdoor Calpi/Prado dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x 4 Seasons Outdoor Calpi dining tuinstoel antraciet
* 1 x 4 Seasons Outdoor Taste Prado dining tuintafel ovaal 240 x 115 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Calpi dining tuinstoel
De 4 Seasons Calpi serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De serie is uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een ‘Olefin’ hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast.
Eigenschappen 4 Seasons Taste Prado dining tuintafel ovaal 240 x 115 cm
De Prado dining tuintafel is gemaakt van duurzaam Indonesisch teakhout en voorzien van een FSC-keurmerk. Het stijlvolle frame is uitgevoerd in roest-vast staal. Dit is een sterk een duurzaam materiaal met een zeer lange levensduur. Het zogenaamde 'RVS' is voorzien van een poedercoating tegen roest en corrosie. De tafel is verkrijgbaar in diverse maten en te combineren met talloze stoelen uit ons uitgebreide assortiment.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo