4 Seasons Calpi lounge voetenbank

Het product 4 Seasons Calpi lounge voetenbank van het merk 4 Seasons Outdoor heeft als EAN code: 8720087012117 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

4 Seasons Calpi lounge voetenbank
De Calpi lounge voetenbank is dé toevoeging op jouw 4 Seasons Calpi loungeset. Het lekkere dikke en stevige kussen nodigt uit om je benen te strekken en je ogen even te sluiten. Tijd voor de zomer! De Calpi voetenbank is dankzij de neutrale kleur en het hippe design ook goed te combineren met diverse andere tuinmeubelseries. Kom snel kijken in één van onze Tuinmeubelshop Megastores. We helpen je graag verder met deskundig advies.
Eigenschappen 4 Seasons Calpi lounge voetenbank
De 4 Seasons Calpi serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De serie is uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een ‘Olefin’ hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo